[pic]
Nom:
Índex Pàg.
1. Introducció 3
2. Context
a. Breu Història del campus 4
b. Ideari i objectius generals del centre 5
c. Organigrama del campus 6
d. Organització dels monitors 7
3. Projecte
a. Estudi dels participants 8
b. Formulació d’objectius 9
c. Metodologia 10
d. Programa d’activitat? Graella 10
? Infraestructures 13
? Horari base d’un dia habitual 13
e. Organització dels monitors del grup 14
4. Realització
a. Descripció de les activitats 15
b. Valoració de les activitats 17
5. Valoració
a. Avaluació dels objectius generals i específics 19
b. Avaluació del programa d’activitats 20c. Autoavaluació 21
d. Conclusions generals 22
1. Introducció.
Primer de tot volia fer una petita presentació. El meu nom es Carlos Gallardo, soc de Sant Adrià del Besòs, tinc 20 anys, i estic estudiant Ciències Empresarials a la UB.
Abans de fer aquest curs ja havia fet el curs d’iniciació al bàsquet, fet per la Federació Catalana Basquetbol a l’any 2006. Amb aquest títolestic autoritzat a entrenar nens de 5 a 14 anys. He estat entrenador de nens d’escola (5 anys) i actualment estic entrenant a l’equip infantil (13 anys).
Soc una persona que m’agrada fer esport i gaudir dels més petits, per això vaig decidir fer el curs de monitor.
Amb la realització del curs vaig aprendre moltes coses molt útils per aplicar-les al campus esportiu de Badalona on vaig realitzarles pràctiques. Anteriorment ja havia treballat en el campus esportiu, amb el títol abans esmentat d’iniciació al bàsquet, fins aquest any que ens van demanar el títol de monitor, també es un motiu per el qual he decidit realitzar aquest curs.
El campus esportiu fet per l’ajuntament de Badalona esta situat a la zona esportiva de Bufalà. Les instal·lacions són les següents: gimnàs amb rocòdrom,pista de bàsquet, pista interior de futbol sala, pista exterior de futbol, i un skatepark. Apart de gaudir d’aquestes instal·lacions, els nens gaudien de sortides com la hípica de Badalona, pitch&putt de Badalona, el club nàutic de Badalona (també organitzador del campus esportiu) i d’una piscina a la qual els nens hi anaven un cop per setmana.
La meva intenció es enfocar el treball expressant lessensacions viscudes durant tot el campus, la manera de veure els nens des del punt del monitor i també enfocar-lo des de la part del nen. Això ho vull fer per poder diferenciar la manera de veure que te el monitor i la manera que te el nen de veure el nen, que en aquest cas es la persona que més ha de gaudir durant aquest període de temps.
2. Context.
a. Breu història del campus.El campus esportiu va iniciar-se com a esplai aproximadament a l’any 1985.
El motiu principal de la seva creació, era el de cobrir les necessitats de lleure dels infants quan acabaven el curs escolar. Badalona mancava d’activitats d’estiu per a nens, i així es va pensar en organitzar un esplai per mitjà del patronat del Servei d’Esports.
En els seus inicis, l’esplai es realitzava a lainstal·lació del camp de futbol de Llefià, on també es disposava d’una petita piscina en forma de vuit que feia l’esplai més atractiu al realitzar-se a l’estiu.
L’esplai doncs, era un servei directe de l’Ajuntament de Badalona, i els monitors que realitzaven l’esplai, eren contractats pel patronat del servei d’esports.
A l’any 1996 aproximadament, l’esplai va passar a anomenar-se casal i a desenvolupar-sedurant els dos següents anys a la piscina descoberta de Badalona sent posteriorment a l’any 1998 i fins al 2002 quan el campus es va començar a desenvolupar a diferents instal·lacions esportives municipals com ara el Poliesportiu de Llefià o el de Montigalà i amb monitors del patronat que durant l’any treballaven com a monitors en diverses instal·lacions municipals (pistes d’atletisme,…